GESCHIEDENIS

Midden jaren 90
Hoe het begon
Midden jaren 90

Midden jaren 90 werd er een laboratorium van 90m2 gebouwd welke productiecontroles uitvoerde voor de asfaltcentrale en steenbrekerij. Het laboratorium was onderdeel van Janssen de Jong Infra en bood ook projectbegeleiding aan zoals controles van de funderingen en asfaltverwerkingen.

Media 2008
Uitbreiding
Georganiseerde groei

De organiseerde groeide gestaag en het laboratorium was toe aan uitbreiding, van 90m2 naar 570m2. Naast de uitbreiding van het lab, werd ook het dienstenpakket uitgebreid met het zelf uitvoeren van CE-markeringen van de asfaltcentrale.

2012
STRABAG & TPA
Naamswijziging

In 2012 vond de overname door STRABAG plaats en was het bedrijf niet langer onderdeel van Janssen de Jong Infra. Tot deze tijd had het bedrijf geopereerd onder de naam Infra Quality Support. Deze naam werd toen gewijzigd naar TPA. Diverse interne wijzigingen, maar ook extern stond het bedrijf niet stil. De klanten breidden zich uit en er werden steeds meer werkzaamheden voor externe opdrachtgevers uitgevoerd.

Zo lieten de meeste (kleine) aannemers de kwaliteitscontroles op de projecten uitvoeren door TPA en werden er steeds vaker advieswerkzaamheden door overheden (gemeentes) gedaan.

2021
Overname BESIX
BESIX Infra Nederland
Infra Quality Support

Het bedrijf is overgenomen door BESIX en besluit verder te gaan onder de oude bedrijfsnaam: Infra Quality Support. Een toonaangevend wegenbouwkunde advies- en onderzoeksbureau in en voor de regio Zuid-Nederland. De partner van ontwerpfase tot en met oplevering.